Hobi Pet je blagovna znamka podjetja Pet Program d.o.o.. V našem asortimanu ponujamo pester izbor prehrane in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice, plazilce in akvaristiko ter vse za vaš ribnik. Lahko pa se pohvalimo z zelo širokim izborom živih organizmov kot je sladkovodna in morska akvaristika, teraristika, glodavci ter ptice.
Od leta 1989 pa vse do danes sta podjetji HP Hobby Program sedaj TOP PET d.o.o. in PET PROGRAM d.o.o. razširili svojo kakovostno ponudbo .
Naša bistvena prednost v panogi so dolgoletne izkušnje, cenovni ter kvalitetni izbor izdelkov, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost kvalitetnega izbora, prilagojenega specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.
Nadaljnja prednost podjetja je tudi poslovna usposobljenost in kompetentnost zaposlenih, saj je podjetje ob intenzivni rasti poslovanja pridobilo kvalitetne sodelavce z bogatimi izkušnjami na komercialnem področju. Strokovno prodajno osebje pa svojo kompetenco v oskrbi potreb malih živali črpa predvsem iz neizmerne ljubezni do živali. V HOBI PET imamo naše hišne ljubljenčke za del naših družin!

S skupnimi močmi smo ponudbo naredili kupcu domače in prijazne.

Hvala za zaupanje,
Vaš HOBI PET

Stran je v posodabljanju— naročila ne bodo izpolnjena. Opusti

preloader