sera Sturgeon Granules


11,99 24,99 

Popolna hrana za ribe v ribniku – posebej za jesetre in kečige. Hrana pond stor perlets je bila pripravljena posebej za ciljno hranjenje zanimivih jesetrov v vrtnem ribniku. Počasi se potapljajoča granulirana hrana ohranja v vodi dolgo časa svojo obliko in ne kali vode.

Počisti
Šifra: Ni na voljo
Kategoriji: ,

Opis

sera Sturgeon Granules

Popolna hrana za ribe v ribniku – posebej za jesetre in kečige. Hrana pond stor perlets je bila pripravljena posebej za ciljno hranjenje zanimivih jesetrov v vrtnem ribniku. Počasi se potapljajoča granulirana hrana ohranja v vodi dolgo časa svojo obliko in ne kali vode. Zato je primerna za prehranjevanje navadnih jesetrov, ki se radi zadržujejo na dnu ribnika. Uravnotežena vsebnost vitaminov v hrani okrepi telesno odpornost in vitalnost rib.
Krepka popolna hrana za ribe v ribniku – narejena na naraven način.
Navodilo za uporabo: Ribe hranite večkrat na dan z manjšimi količinami hrane.
Sestava: ribja moka, pšenična moka, pšenični kalčki, pšenični gluten, pivski kvas, ribje olje, Ca – kazeinat, moka iz zelenih školjk, česen. Analitske sestavine: sur. beljakovine 47,2%, vsebnost maščob 15,9%, vlaga 5,8%, sur. pepel 8,7%, sur. vlaknine 3,8%. Dodatki: Nutritivni dod.: vitamini in provitamini: vit. A 30.000 IU/kg, vit. D3 1.500 IU/kg, vit. E 60 IU/kg, vit. B1 30 mg/kg, vit. B2 90 mg/kg, stabiliziran vit. C 550 mg/kg. Uporabno najmanj do in ser. št. – glej odtis na embalaži. Vsebina: 1000 ml”

Dodatne informacije

Količina

,

Blagovne značke

Stran je v posodabljanju— naročila ne bodo izpolnjena. Opusti

preloader